Πανναξιακός ΑΟΝ: Βγαίνει από την… εντατική και πάει για εκλογές

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες που αφορούν τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Παρά την απραξία και την έλλειψη ενδιαφέροντος που παρουσιάστηκε ακόμη μία φορά, στην ομάδα που έχει χαρίσει ουκ ολίγες χαρές στο Κυκλαδίτικο κοινό και δη στον Ναξιώτικο αθλητισμό, ο Πανναξιακός θα βρει τον τρόπο να αγωνιστεί στα σαλόνια της Volleyleague Γυναικών.

Έτσι, μετά από πρωτοβουλίες ανθρώπων που δεν ήθελαν να δουν την ομάδα της Νάξου να γκρεμίζει ότι έχτισε τα χρόνια παρουσίας της σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη, ο σύλλογος οδηγείται σε διαδικασία εκλογών την προσεχή Κυριακή 7 Αυγούστου.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά όπου ο Πανναξιακός χρειάστηκε να μπει στην εντατική και να λιγοστέψουν επικίνδυνα οι παλμοί του, αλλά εντούτοις να βρεθεί μερίδα ρομαντικών παραγόντων, να τον σώσουν από την ανακοπή.

Το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και φαίνεται πως θα το κάνει και τη δεδομένη στιγμή.

Τέλος όσον αφορά τις επιλογές που έχει πλέον σε αθλήτριες, τουλάχιστον Ελληνίδες που θα μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αυτό είναι κάτι που το έχουν στα υπόψιν στον Πανναξιακό, αλλά παρουσιάζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι καθότι όπως προαναφέραμε το σωματείο έχει καταφέρει μέσα σε σύντονο χρονικό διάστημα, όχι μόνο να φτιάξει ένα αξιόλογο ρόστερ, αλλά και να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.

Κάθε ενδιαφερόμενος για υποψηφιότητα στο νέο Δ.Σ. του σωματείου θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για να υποβάλλει εγγράφως την υποψηφιότητα του το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 22:00

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 7 Ιουνίου 2022 ημέρα Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου ιερού ναού Παντάνασσας στη Χώρα Νάξου με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και όπως προβλέπεται από τις αντίστοιχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες – υποψηφιότητες επικοινωνείτε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής:

Ραβιόλου Ανδριανή (Τηλ: 697 753 6508)

Τσατσούλας Βασίλης (Τηλ: 6987599490)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.