Πανναξιακός: Ανεβάζει στροφές – Οι ακαδημίες, ο Έλληνας προπονητής και η “βόμβα” που θέλει να πυροδοτήσει

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Πανναξιακό, εν όψει της συμμετοχής του, στην volleyleague γυναικών της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γιαννάκης, μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν σηκώσει μανίκια εδώ και καιρό, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις, που θα φέρουν την ομάδα και πάλι, όπως και κάθε χρόνο, στα υψηλά πατώματα του εγχώριου βόλεϊ.

Σε αυτές τις συζητήσεις, δεν θα μπορούσε να μην είναι παρών και να βοηθάει με την εμπειρία και τις διασυνδέσεις του και ο Γιώργος Δερμάτης, ο οποίος έχει αναλάβει να ανοικοδομήσει από την αρχή, τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, έχοντας φυσικά την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Έτσι, έχοντας ως βασικό δεδομένο, το restart στις ακαδημίες, με δεκάδες νέα παιδιά να θέλουν να διδαχθούν και να παίξουν βόλεϊ, στην ομάδα που χαρίζει ανελλιπώς επιτυχίες και διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στο Κυκλαδίτικο βόλεϊ, οι ιθύνοντες του σωματείου, έχουν ξεκινήσει την ανίχνευση τόσο του προπονητή που θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα, όσο και των αθλητριών που θα φορέσουν φέτος την φανέλα της ομάδας.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, η διοίκηση, κάτω από άκρα μυστικότητα, έχει κινηθεί σε προφορική συμφωνία με Έλληνα προπονητή, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινώσει το προσεχές διάστημα. Η συμφωνία έχει προχωρήσει και το μόνο που απομένει, είναι το τυπικό σκέλος, ώστε ο νέος κόουτς να υπογράψει στην ομάδα της Νάξου.

Από εκεί και πέρα, οι κινήσεις των ιθυνόντων δεν σταματούν εκεί. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με Ελληνίδες αθλήτριες, ωστόσο θέλουν πρώτα να κλείσει και να ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή, ούτως ώστε στην συνέχεια, σε συνεργασία μαζί του, να προβούν στις κατάλληλες προσθήκες.

Παράλληλα θα πρέπει να αναφερθεί, πως ο Γιώργος Γιαννάκης και οι συνεργάτες του, θέλουν να κάνουν το “μπαμ” της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, κλείνοντας συμφωνία με αθλήτρια, που θα προκαλέσει αίσθηση στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ.

Το μόνο δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη, είναι πως ο Πανναξιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει όπως και κάθε χρόνο το “χτίσιμο” του ρόστερ του, έχοντας φυσικά σαν εχέγγυο, τη μικρή, αλλά πλούσια σε πορείες και επιτυχίες, ιστορία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.