Πανελλαδικές : Με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις

Σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου, οι απόφοιτοι των ΓΕΛ εξετάζονται στις Πανελλήνιες στα Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία. Την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Το πρόγραμμα των αποφοίτων των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές αυτή την εβδομάδα :

Την Τρίτη 7 Ιουνίου οι εξεταζόμενοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σε  Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και τελειώνουν τις εξετάσεις στις 17 Ιουνίου.

Δείτε το πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων για τους εξεταζόμενους των ΕΠΑΛ :

 

Υπενθυμίζεται ότι ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια
εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για τους εξεταζόμενους των ΕΠΑΛ,  για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Οι μαθητές των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Ειδικά Μαθήματα 18-30 Ιουνίου και έπειτα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ  αναμένονται να ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.