Παναθηναϊκός: Προς Βέιλε ο Εμμανουηλίδης

Η Βέιλε της Δανίας σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι» για τον Εμμανουηλίδη – Θέλει να πάει ο παίκτης.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία όπου προετοιμάζεται. Κι αυτό γιατί ο 20χρονος γνωρίζει πως το μέλλον του δε θα είναι συνδυασμένο με το «τριφύλλι», οπότε προτίμησε να μείνει στην Αθήνα και συγχρόνως να ασχοληθεί η πλευρά του με τον μέλλον του!

Τις τελευταίες μέρες η ομάδα που έχει… μπει δυνατά στην προσπάθεια απόκτησής του, είναι η Βέιλε. Το κλαμπ απ’ τη Δανία είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα έχει «ψήσει» και την πλευρά του παίκτη. Με τον 20χρονο να θεωρεί πως είναι μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο να πάει στη χώρα της Σκανδιναβίας.

Οι «πράσινοι» αξιώνουν 500.000 περίπου συν ποσοστό μεταπώλησης. Σε αυτό το ύψος δύσκολα θα φτάσει η Βέιλε, όμως απ’ τη στιγμή που τα δύο κλαμπ είναι σε επαφή δείχνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξει αίσιο τέλος!

Παράλληλα και η Φορτούνα Σιτάρντ στην οποία έπαιξε ως δανεικός είναι ακόμη στο «παιχνίδι», αλλά αυτή τη στιγμή πίσω απ’ τη Βέιλε. Οι Δανοί μοιάζουν το φαβορί, αρκεί βέβαια να τα βρουν και με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Εμμανουηλίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.