Παναγιώτης Γιαννάκης: «Η Μύκονος έχει πολύ και μεγάλο μέλλον στο μπάσκετ»

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε στη Μύκονο και στο περιθώριο του καμπ, έδωσε τις «συμβουλές» του στους ηγέτες της ΑΕ Μυκόνου.

Είναι μια τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε στη Μύκονο και στο περιθώριο του καμπ που ήταν προσκεκλημένος, μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας, Αλέκο Κουκά και Νίκο Δακτυλίδη.

Ο Γιαννάκης έδειξε να είναι άκρως ενημερωμένος για τα μπασκετικά θέματα της ομάδας του νησιού και κυρίως για την προσπάθεια που κάνουν άπαντες.

Τα λόγια του προς τον Αλέκο Κουκά και τον Νίκο Δακτυλίδη ήταν χαρακτηριστικά: «Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε όλοι μαζί για να υποστηρίξετε το μπάσκετ.

Έχω ενημερωθεί για τις κινήσεις σας και είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά το μπάσκετ της Μυκόνου.

Το γήπεδο είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον και όλα θα αλλάξουν κάθε χρόνο προς το καλύτερο»

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση Αλέκος Κουκάς και Νίκος Δακτυλίδης άκουσαν τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ να μιλάει για το νησί και την προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.