Πένθος στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου για τον Θάνατο του Τάκη Κανελλόπουλου

Σαν κεραυνός έπεσε στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου και στους παλαίμαχους υδατοσφαιριστές η είδηση του θανάτου του πρώην προπονητή του Ομίλου Τάκη Κανελλόπουλου που ήταν ο πρωτομάστορας της παρουσίας της ομάδας στην Β΄Εθνική το 1981. Μια ομάδα που είχε εντυπωσιάσει εκείνη την εποχή τους ανθρώπους του αθλήματος αφού ήταν η μοναδική ομάδα που δεν διέθετε κολυμβητήριο.

Οι περισσότεροι υδατοσφαιριστές από εκείνη την ομάδα αλλά και όσοι τον είχαν προπονητή σε μεταγενέστερες εποχές εξέφρασαν και συνεχίζουν να εκφράζουν την οδύνη τους και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  για τον προπονητή, τον άνθρωπο, τον φίλο….ο οποίος είχε γίνει Συριανός αφού είχε παντρευτεί Συριανή και έμενε στην Σύρο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με θλίψη αποχαιρετά τον ιστορικό προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης, Παναγιώτη Κανελλόπουλο, τον «Κύριο Τάκη» για όλους όσους προπόνησε και ανέδειξε!

Αγαπημένε μας Coach, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά σας στην «Συριανή» υδατοσφαίριση την οποία υπηρετήσατε ως προπονητής της ιστορικής ομάδας του 1981, η οποία χωρίς κολυμβητήριο και προπονούμενη στην θάλασσα πέτυχε τον άθλο, για εκείνη την εποχή, της ανόδου στη Β’ Εθνική. Η νεότερη γενιά σας γνώρισε και σας αγάπησε τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του κολυμβητηρίου του νησιού μας, όταν με την εμπειρία σας καθοδηγούσατε τις ομάδες του Ομίλου μας. Θα σας θυμόμαστε για πάντα!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.