Ο φόβος της δέσμευσης

Μήπως φοβάστε να δεσμευτείτε για κάτι, γιατί ίσως χάσετε μια πολύ καλύτερη επιλογή που δεν έχετε ακόμη συμπεριλάβει στο σκεπτικό σας; Όλοι έχουμε ενεργήσει παρομοίως σε διάφορες πτυχές της ζωής μας και σε θέματα που ποικίλλουν ως προς τη σοβαρότητα.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο η Ψυχολόγος Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή, η δέσμευση σημαίνει ότι θα αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο.

Η φοβία της δέσμευσης είναι ο φόβος των αποφάσεων. Φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα και στέκεστε αδρανείς. Δεν μπορείτε να φύγετε, ωστόσο δεν μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε κιόλας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή Ψυχολόγος

Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή Ψυχολόγος Μήπως φοβάστε να δεσμευτείτε για κάτι, γιατί ίσως χάσετε μια πολύ καλύτερη επιλογή που δεν έχετε ακόμη συμπεριλάβει στο σκεπτικό σας; Όλοι έχουμε ενεργήσει παρομοίως σε διάφορες πτυχές της ζωής μας και σε θέματα που ποικίλλουν ως προς τη σοβαρότητα. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο η Ψυχολόγος Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή, η δέσμευση σημαίνει ότι θα αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Η φοβία της δέσμευσης είναι ο φόβος των αποφάσεων. Φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα και στέκεστε αδρανείς. Δεν μπορείτε να φύγετε, ωστόσο δεν μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε κιόλας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 23. Dezember 2019

Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή Ψυχολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.