Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγγραφή του στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγγραφή του συλλόγου  στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Αλήθεια είναι ότι είχε δημιουργήσει ερωτηματικά η απουσία του ονόματος ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ από τις λίστες των σωματείων  της ΓΓΑ  που επιχορηγήθηκαν τον Δεκέμβριο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους της διοίκησης μας ανέφεραν ότι οι διαδικασίες για την εγγραφή στο μητρώο είχαν ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2020 αλλά μία γραφειοκρατική εκκρεμότητα στην ΓΓΑ αναφορικά με την επωνυμία του συλλόγου καθυστέρησε την ολοκλήρωσή της.

Αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα έγραφα η αίτηση οριστικοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου και εγκρίθηκε αμέσως ( την επόμενη ημέρα) με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑΞΟΥ (ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν.) πλέον να εμφανίζεται στις σχετικές λίστες των σωματείων πετοσφαίρισης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ, ο Πανναξιακός δικαιούται και θα εισπράξει το ποσό των 2500 ευρώ, χρήματα που αναμένεται να πιστωθούν στις 22 Ιανουάριου 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.