Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης στο πρόγραμμα ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης παρά την μικρή διάρκεια της ζωής του πρωτοπορεί σε πολλές περιπτώσεις και  συμμετέχει σε δράσεις που χρειάζονται ευαισθησία και έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα θαλάσσια σπορ και τα παιδιά. Πρόσφατα η προπονήτρια Ζωή Καραμπάτσου συμμετείχε με άλλους δέκα Έλληνες προπονητές σε σεμινάριο επιμόρφωσης της World Sailing για ιστιοπλοΐα σε άτομα με ειδικές ανάγκες που πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Στους Ομίλους που συμμετείχαν, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θα  χορηγήσει από ένα καινούργιο σκάφος ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες και ένα ειδικό γερανάκι για την επιβίβασή τους.

Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ο Ναυτικός Όμιλος της Σαντορίνης παλεύει για την εξασφάλιση χώρου στην Μπλυχάδα προκειμένου να χωρέσουν οι αθλητικές  δραστηριότητές του και αντιμετωπίζεται σαν επιχείρηση. Όμως ένα αθλητικό Σωματείο που ασχολείται με παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό,  να λειτουργεί σε κατάλληλες και επαρκείς εγκαταστάσεις δίπλα στη θάλασσα και αυτές πρέπει να τις εξασφαλίζει ο Δήμος και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο που έχει την αρμοδιότητα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης αναφέρει:

Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης είναι περήφανος για την συμμετοχή του στο σεμινάριο επιμόρφωσης της World Sailing: ιστιοπλοΐα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο Παλέρμο της Ιταλίας η προπονήτριά μας Ζωή Καραμπάτσου μαζί με προπονητές από 10 ομίλους της Ελλάδας επιμορφώθηκαν στο κομμάτι της ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ.

Ανάμεσα σε κορυφαίους προπονητές με ειδικές εγκαταστάσεις και σε ένα κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης η προπονήτριά μας μυήθηκε στην ιδέα ότι όλοι μας μπορούμε να σηκώσουμε πανιά και να κυβερνήσουμε ένα σκάφος ανεξαρτήτων περιορισμών με ασφάλεια.

Αυτή η ιδέα και η τεχνογνωσία φυτεύτηκε σαν σπόρος σε δέκα διαφορετικά μέρη της Ελλάδος, ένα από αυτά είναι και το νησί μας.

Η Ελληνική  Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στα πλαίσια οργάνωσης των εγκαταστάσεων των ομίλων θα μας χορηγήσει ένα καινούργιο σκάφος ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες και ειδικό γερανάκι για την επιβίβασή τους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης καλεί όλους τους φορείς και όλους τους κατοίκους του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να φροντίσουν αυτός ο σπόρος αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο να αποδώσει καρπούς.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Ομίλου

Με εκτίμηση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου:

Ο Πρόεδρος: Αντώνιος Ε. Καραμολέγκος

Αντιπρόεδρος, Ειδικός Γραμματέας: Ευάγγελος Δ. Ζώρζος

Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Ε. Ζώρζος

Ταμίας: Χρίστος Π. Γαλαίος

Έφορος Αθλητισμού, και Έφορος Λιμένος: Αγαμέμνων Α. Καραμολέγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs