Ο κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ παίδων και εφήβων, Οδυσσέας Μουζενίδης στη Σίφνο

Ένα μεγάλο όνομα της ελληνικής σφαιροβολίας θα τιμήσει τον αγώνα της Σίφνου Sifnos Street Shot Put 2021!

Ο 22χρονος Οδυσσέας Μουζενίδης, αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ, με σημαντικές διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του, και πιο πρόσφατη την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 το 2021 (19.41) στο Ταλίν της Εσθονίας, αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού και συγκαταλέγεται στους καλύτερους σφαιροβόλους του κόσμου στην ηλικία του!

Ο Μουζενίδης έχει ρίξει φέτος 19.92 μ., που είναι η 6η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη σφαιροβολία στην Ελλάδα!  Οι ειδικοί προβλέπουν ότι πολύ σύντομα ο Οδυσσέας θα ρίξει πολύ πάνω από τα 20 μέτρα και θα βρεθεί στους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων.

“SIFNOS STREET SHOT PUT 2021”: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Στις 25 Σεπτεμβρίου στις 5.00 μ.μ., η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργανώνει τον 1ο διεθνή αγώνα σφαιροβολίας “SIFNOS STREET SHOT PUT 2021” στην Σίφνο, στον Αρτεμώνα. Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός στο κοινό, με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτελεί μια προσπάθεια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να ενισχύσει την προώθηση του αθλητισμού στη Σίφνο.

Την ίδια μέρα ο αγώνας θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα

  1. Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ERASMUS+ SPORT στα οποία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συμμετέχει ως μοναδικός εταίρος για την Ελλάδα:

⮚ 11.00-11.30 παρουσίαση της ‘Α φάσης του SSSAY, για την προώθηση της εκπαίδευσης των ήπιων δεξιοτήτων στον αθλητισμό και δια μέσω του αθλητισμού τις «ήπιες δεξιότητες» (πολιτιστικό κέντρο Αρτεμώνα “Μαριάνθη Σίμου”)

⮚ 11.30-12.00 επιμορφωτικό σεμινάριο του SARU για την προώθηση του αθλητισμού υπαίθρου σε μειονεκτούσες περιοχές και για την εκπαίδευση όσων επιθυμούν να γίνουν «Πρέσβεις αθλητισμού υπαίθρου στα νησιά τους» (πολιτιστικό κέντρο Αρτεμώνα “Μαριάνθη Σίμου”)

⮚ 12.30-14.00 εκδήλωση του SmatchS για την κοινωνική ένταξη των παιδιών μεταναστευτικής καταγωγής μέσω του αθλητισμού, με τίτλο “Οι τοπικοί Αθλητικοί Φορείς συναντούν παιδιά με μεταναστευτική καταγωγή” (πολιτιστικό κέντρο Αρτεμώνα “Μαριάνθη Σίμου”)

  1. Kids Athletics
    ⮚ 16.30 πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (ΙΑΑF) και του ΣΕΓΑΣ για την προσέλκυση των παιδιών στον κλασικό αθλητισμό. Απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs