Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον Έλεγχο του Καπνίσματος στον Μεσόγειος στο Κόκκινο

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Kαθηγητής Πνευμονολογίας Παναγιώτης Μπεχράκης τίθεται επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον κ. Μπεχράκη, που έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά του καπνίσματος και του πρότεινε να τεθεί επικεφαλής της κυβερνητικής προσπάθειας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Αποστολή της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον Έλεγχο του Καπνίσματος όπως λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4, είναι η άμεση κατάρτιση σχεδίου δράσης για τη μείωση του καπνίσματος και την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣΟ Kαθηγητής Πνευμονολογίας Παναγιώτης Μπεχράκης τίθεται επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον κ. Μπεχράκη, που έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά του καπνίσματος και του πρότεινε να τεθεί επικεφαλής της κυβερνητικής προσπάθειας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Αποστολή της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον Έλεγχο του Καπνίσματος όπως λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4, είναι η άμεση κατάρτιση σχεδίου δράσης για τη μείωση του καπνίσματος και την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 2. August 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top