Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στον Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο

Ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης σε μια σπάνια συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο και τον Λάμπρο Δεμερτζή.

Ο κ. Γιώργος Χατζηνάσιος δε χρειάζεται συστάσεις. Με εκατοντάδες επιτυχίες στην πολύχρονη πορεία του στο μουσικό στερέωμα, έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση, με πλήθος συνεργασιών, έχει υπηρετήσει τη μουσική όσο πολύ λίγοι καλλιτέχνες.

Μια συνέντευξη ανθρώπινη, ενός μεγάλου μουσικού που διακρίνεται για την γλυκύτητα του και το χιούμορ του. Ένας τιτάνας της μουσικής που αγαπά να παίζει πιάνο. Ένας άψογος σολίστ, που είναι παράλληλα ένας μεγάλος δάσκαλος.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ –ΑΦΙΕΡΩΜΑΟ μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης σε μια σπάνια συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο και τον Λάμπρο Δεμερτζή. Ο κ. Γιώργος Χατζηνάσιος δε χρειάζεται συστάσεις. Με εκατοντάδες επιτυχίες στην πολύχρονη πορεία του στο μουσικό στερέωμα, έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση, με πλήθος συνεργασιών, έχει υπηρετήσει τη μουσική όσο πολύ λίγοι καλλιτέχνες. Μια συνέντευξη ανθρώπινη, ενός μεγάλου μουσικού που διακρίνεται για την γλυκύτητα του και το χιούμορ του. Ένας τιτάνας της μουσικής που αγαπά να παίζει πιάνο. Ένας άψογος σολίστ, που είναι παράλληλα ένας μεγάλος δάσκαλος.

Gepostet von Lampros Demertzis am Freitag, 27. September 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.