Την τιμητική τους θα έχουν σήμερα η Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια, ενώ το βράδυ θα χαλάσει ο καιρός και στην Αττική. Βροχές θα έχει και το Ιόνιο, αλλά και η Κρήτη από το απόγευμα, με σποραδικές καταιγίδες.
Αναλυτικά ο καιρός:
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα κυρίως στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες που από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από το απόγευμα στην Πελοπόννησο, από το βράδυ στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και αργότερα στις Σποράδες και την κεντρική και βόρεια Εύβοια.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.