Ο Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων άνοιξε τις πόρτες του σε Γαύριο και Μπατσί

Ιδιαίτερα δραστήριο είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ανδριακού Όμιλου Φιλάθλων που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποφάσισαν την συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, λειτούργησαν το νέο εντυπωσιακό σάιτ με φωτογραφίες που σημαδεύουν την ιστορική του διαδρομή από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα σε ποδόσφαιρο και στίβο και όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα μέσω του σάιτ να  εγγραφούν μέλη με 20ευρώ και καταβάλλοντας κάθε έτος το συμβολικό ποσό των 10ευρώ δυναμώνοντας  τον ιστορικό Ανδριακό.

Από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ένα νέο σημαντικό βήμα πραγματοποίησε το τμήμα στίβου με την δημιουργία τμήματος  στην περιοχή Γαυρίου – Μπατσίου. Τα παιδιά θα προπονούνται στο παλαιό γήπεδο Γαυρίου και στο γήπεδο της Υδρούσας στο Μπατσί υπό την καθοδήγηση της παλαιάς πρωταθλήτριας και νικήτριας στα 100 μέτρα των Βαλκανικών αγώνων Γεωργίας Ρέρρα. Ήδη αρκετά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ανδριακού και είναι σίγουρο ότι όσο θα γίνεται ευρύτερα γνωστό τα παιδιά διαρκώς θα αυξάνονται.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες οι άνθρωποι του Ανδριακού συχνά πυκνά θα μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα με νέες δραστηριότητες και διοργανώσεις και γι αυτό όσοι Ανδριώτες  μένουν στην Άνδρο ή όπου αλλού κατοικούν και εργάζονται πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την εγγραφή νέων μελών δυναμώνοντας τον ιστορικό Σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs