Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου (Video)

in ΕΛΛΑΔΑ/Πολιτική

Σε πλήρη αντίθεση με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την καθιερωμένη τελετή παραλαβής – παράδοσης.

Nα σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς όταν έχασε τις εκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο δεν τον υποδέχθηκε αλλά με εμπάθεια είχε δηλώσει για αυτό ότι δεν υπήρχε στο πρωτόκολλο.

Οι σχολιαστές στην ΕΡΤ επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αυτής της απαράδεκτης και πρωτοφανούς κίνησης πολιτικής απρέπειας και έπαρσης του τότε απερχόμενου Αντ. Σαμαρά ως μια ακόμη παρεκτροπή των μνημονίων και τώρα επανερχόμαστε στην “κανονικότητα”. Ξέχασαν να υπογραμμίσουν ότι αυτή η κανονικότητα επανήρθε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το ήθος της Αριστεράς και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε από τον προκάτοχό του, Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε μεταβεί  στο Μέγαρο Μαξίμου, για να παραδώσει την πρωθυπουργία.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής έγινε σε επίπεδο διευθυντών και ο διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας, παρέδωσε τη “σκυτάλη” στον διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

ΠΗΓΗ:avgi.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΛΛΑΔΑ

Go to Top