ΟΣΥΓΥ Κυκλάδων: Δράσεις που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας σε ένα περιβάλλον που αλλάζει καθημερινά

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η ΟΣΥΓΥ Κυκλάδων με βάση τις καταστατικές αρχές της ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά με στόχο τη μεγιστοποίηση της στήριξης των 17 Συλλόγων της με εργαλεία την εξωστρεφή της δράση, τη σημαντική βελτίωση της δικτύωσης της και την ενδυνάμωση των μελών της. Δράσεις που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας σε ένα περιβάλλον που αλλάζει καθημερινά.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών “Οι Κόρες Των Κυκλάδων” και Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Άννα Μαυρουδή, είναι σημαντικό να ενισχυθεί ο ρόλος της γυναίκας στις κοινωνίες. Στόχος μεταξύ άλλων, είναι η ενδυνάμωση ευπαθών ομάδων, η ενίσχυση της συνηγορίας και του εποπτικού ρόλου της κοινωνίας των πολιτών καθώς και της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, η προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων και η καταπολέμηση της έμφυλης βίας, όπως και η ανάπτυξη των δικτύων συνεργασίας μεταξύ των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ANNA ΜΑΥΡΟΥΔΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΥΓΥ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΜΟΥΛΟΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ANNA ΜΑΥΡΟΥΔΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΥΓΥ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥΗ ΟΣΥΓΥ Κυκλάδων με βάση τις καταστατικές αρχές της ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά με στόχο τη μεγιστοποίηση της στήριξης των 17 Συλλόγων της με εργαλεία την εξωστρεφή της δράση, τη σημαντική βελτίωση της δικτύωσης της και την ενδυνάμωση των μελών της. Δράσεις που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας σε ένα περιβάλλον που αλλάζει καθημερινά. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες Των Κυκλάδων" και Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Άννα Μαυρουδή, είναι σημαντικό να ενισχυθεί ο ρόλος της γυναίκας στις κοινωνίες. Στόχος μεταξύ άλλων, είναι η ενδυνάμωση ευπαθών ομάδων, η ενίσχυση της συνηγορίας και του εποπτικού ρόλου της κοινωνίας των πολιτών καθώς και της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, η προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων και η καταπολέμηση της έμφυλης βίας, όπως και η ανάπτυξη των δικτύων συνεργασίας μεταξύ των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 6. März 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top