ΟΠΕΚΑ : Παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παιδικές κατασκηνώσεις

Παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23.59 η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά, ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ.

Η υποβολή αυτών των αιτήσεων έληγε κανονικά σήμερα  26/6. Λόγοι, ωστόσο, οι οποίοι σχετίζονται με τεχνικές δυσκολίες, οδήγησαν τον οργανισμό στην απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr , τα εξής στοιχεία:

ΑΜΚΑ ΓΟΝΕΑ

ΑΜΚΑ ΤΕΚΝΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ

ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΕΚΝΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στη συνέχεια ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώρηση της αίτησής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας  είναι  ο γονέας που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του, να δικαιούται τις παροχές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs