Ολοκληρώθηκε ο ηλεκτροφωτισμός στο Δημοτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τήνου

Άλλη μια αθλητική εγκατάσταση στις Κυκλάδες που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παραδόθηκε ανακαινισμένη στη νεολαία.

Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Χώρας της Τήνου που μετά την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα, την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων που προηγήθηκαν, αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε και ο ηλεκτροφωτισμός του με αποτέλεσμα να φαντάζει εκπληκτικό εκεί στην γωνιά του λιμανιού της Τήνου.

Το μήνυμα του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει:

«Άλλη μια αθλητική εγκατάσταση στις Κυκλάδες που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Μόλις έλαβα από την Έπαρχο μας κ.Δεληγιαννη, τις φωτογραφίες του γηπέδου της ΤΗΝΟΥ,και όπως μου γράφει «ξαφνικά στο γήπεδο, το σκοτάδι έγινε φως»

Σήμερα άναψαν τα φώτα, για πρώτη φορά.

Μετά την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα 5ης γενιάς και τον ηλεκτροφωτισμο με LED ,το γήπεδο έγινε απόλυτα λειτουργικό.

Το παραδίδουμε με μεγάλη χαρά στη νεολαία του νησιού.

Τους το υποσχεθήκαμε, το υλοποιήσαμε και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας, να ανακατασκευασουμε το σύνολο των Αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών μας.

Εύχομαι να είναι γεμάτο πάντα με παιδιά…

Συνεχίζουμε…

Υ.Γ Συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά δείξτε κατανόηση. Είναι από κινητό. Σίγουρα με επαγγελματική λήψη, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, αλλά και τώρα το αποτέλεσμα είναι ορατό…»

Δικαιολογημένα και ο Αντιδήμαρχος Τήνου Βαγγέλης Περιάλης μοίρασε ευχαριστίες από την σελίδα του στο Facebook σε όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα έργο που θα βοηθήσει την νεολαία του νησιού μας!! Ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου της Τήνου!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη και την Έπαρχο Νατάσα Δεληγιάννη!! Σάς ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.