Ολοκληρώθηκε ο α’ κύκλος εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σύρο

Εν μέσω των ιδιαίτερων και πρωτοφανών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορονοΐου COVID-19, ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, ο α’ κύκλος Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας, οι οποίοι προσήλθαν είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα ως σωματεία και προσέφεραν το αίμα τους ως δώρο ζωής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε, επίσης, όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, αλλά για ειδικούς λόγους δεν μπόρεσε να δώσει αίμα στην παρούσα φάση.

Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύτιμη αρωγή του, καθώς και όσους συνέδραμαν στην άρτια οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του α’ κύκλου Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το μήνυμα που εισπράξαμε είναι πραγματικά ελπιδοφόρο. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση προσφοράς παρά τους κινδύνους της πανδημίας αποδεικνύουν ότι η κοινωνία μας παραμένει ενωμένη και αλληλέγγυα μπροστά στις δυσκολίες.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές αιμοδότες μπορούν να εγγραφούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου στα τηλέφωνα 22813 60586 και 22813 60633, καθώς η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη.

Με σύνθημα «ΔΙΝΩ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ», ανανεώνουμε το ραντεβού μας το φθινόπωρο για τον β’ κύκλο Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs