Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Digital Marketing στη Σύρο και την Πάρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ενότητα της σειράς προγραμμάτων σύγχρονης εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις του νομού Κυκλάδων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Τα πρώτα σεμινάρια με θέμα το Digital Marketing και εισηγητή τον κ. Γιάννη Αγγελάκη πραγματοποιήθηκαν στη Σύρο και την Πάρο και συμμετείχαν μέλη από διάφορους κλάδους της επιχειρηματικής κοινότητας των νησιών της Σύρου, Τήνου, Μυκόνου, Σερίφου, Πάρου και Αντίπαρου, τα οποία θα λάβουν τη σχετική πιστοποίηση.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευόμενοι πάνω στις νέες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους όσοι ασχολούνται με το marketing και την προβολή των επιχειρήσεών τους κυρίως στον τομέα του τουρισμού. Σε ένα δυναμικό πλαίσιο που συνεχώς μεταβάλλει την αγορά, παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων οι νέες τάσεις και οι νέες μορφές εξειδικευμένου τουρισμού και πώς μπορεί μια επιχείρηση να εκμεταλλευτεί τα σύγχρονα εργαλεία προς όφελός της για την προσέλκυση νέων πελατών, τεχνικές και καλές πρακτικές για τη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου στα social media, που θα ενισχύσει την εικόνα των επιχειρήσεων, η εφαρμογή νέων τεχνολογιών ως εργαλεία προβολής των επιχειρήσεων, καθώς και η εστιασμένη διαφήμιση και πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική ανάδειξη του website μιας επιχείρησης μέσω των μηχανών αναζήτησης και προωθητικών ενεργειών.

Τα σεμινάρια Digital Marketing πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της νέας σειράς προγραμμάτων σύγχρονης εκπαίδευσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και αφορούν επιχειρηματίες και εργαζόμενους. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας σεμινάρια με κορυφαίους εισηγητές του χώρου, οι οποίοι διαθέτουν πλούσια ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία.

Στην ίδια σειρά ακολουθούν σεμινάρια με θέμα Τουριστικό marketing, Εξυπηρέτηση πελατών, Business Plan και Διαχείριση παραπόνων.

Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και υποβολή αιτήσεων δείτε τον σύνδεσμο:
https://www.e-kyklades.gr/articles/seminaria

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.