Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 27ου Δρόμου Ειρήνης στην Ερμούπολη

Με την συμμετοχή μαθητών διαφόρων ηλικιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο 27ος Δρόμος Ειρήνης που συνδιοργανώνουν  το 1ο Γυμνάσιο Σύρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης, στο πλαίσιο των σχολικών εκδηλώσεων μνήμης για τα ιστορικό γεγονότα του Πολυτεχνείου και την εισβολή του Αττίλα στη μαρτυρική Κύπρο.

Στον φετινό Δρόμο της Ειρήνης έλαβαν μέρος μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές και πρόσκοποι που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Μιαούλη.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων που συνοδεία καθηγητών Σωματικής Αγωγής έτρεξαν μέχρι την Πλατεία Κανάρη και τερμάτισαν στην Πλατεία Μιαούλη. Αργότερα δόθηκε η εκκίνηση των παιδιών της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τόπο τερματισμού πάλι την Πλατεία Μιαούλη.

Μετά και τον τερματισμό των τελευταίων αθλητών πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία «Τσιροπινά» επιμνημόσυνη Δέηση  και καταθέσεις στεφάνων στην προτομή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Σπύρου Μουστακλή, ενώ σε μια σεμνή τελετή απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στη σφαιροβολία, πρώην ομοσπονδιακό προπονητή στις ρίψεις και καθηγητή στο Τομέα Αθλητικών Επιστημών του Επιστημονικού Κολλεγίου Ελλάδος (Scientific College of Greece) Γιάννη Δονδώρο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο  π. Λουκάς Βασάλος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου Β’, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μηνάς Αληφραγκής καθώς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας  του Δήμου Ειρήνη Δράκου. Ήταν επίσης στην εκδήλωση και μίλησαν ο Διευθυντής του Α΄Γυμνασίου Απόστολος Πόντικας  και η εκπαιδευτικός που εμπνεύστηκε τις εκδηλώσεις που πλέον έγινα θεσμός Σκεύη Λακαταμίτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs