Οι προτεραιότητες του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού για τη Νάξο

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι προτεραιότητες του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού για τη Νάξο αφορούν το αεροδρόμιο του νησιού, το πως μπορεί να γίνει πιο λειτουργικό και η επέκτασή του αλλά και το μάστερ πλαν για το ΠΕΑΛ – τον εμπορικό Λιμένα για τον οποίο θα γίνουν ολοκληρωμένες μελέτες εφαρμογής.

Επίσης σημαντικό έργο αποτελεί η έναρξη μελετών για τα μικρά αγκυροβόλια καθώς αναπτύσσεται στο νησί το Yachting και η Κρουαζιέρα.

Ακόμη, ο σχεδιασμός του δικτύου υδατοδρομίων θα ενισχύσει περισσότερο τον τουρισμό αλλά θα εξυπηρετεί και στην καθημερινότητα τους μόνιμους κατοίκους.

Για όλα αυτά απαιτείται συνεργασία και όλοι θα κριθούμε – τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση για τα έργα μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Νάξου κ. Δημήτρης Λιανός μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105.4 στο Κόκκινο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥΟι προτεραιότητες του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού για τη Νάξο αφορούν το αεροδρόμιο του νησιού, το πως μπορεί να γίνει πιο λειτουργικό και η επέκτασή του αλλά και το μάστερ πλαν για το ΠΕΑΛ – τον εμπορικό Λιμένα για τον οποίο θα γίνουν ολοκληρωμένες μελέτες εφαρμογής. Επίσης σημαντικό έργο αποτελεί η έναρξη μελετών για τα μικρά αγκυροβόλια καθώς αναπτύσσεται στο νησί το Yachting και η Κρουαζιέρα. Ακόμη, το σχέδιο για τα υδροπλάνα θα ενισχύσει περισσότερο τον τουρισμό αλλά θα εξυπηρετεί και στην καθημερινότητα τους μόνιμους κατοίκους. Για όλα αυτά απαιτείται συνεργασία και όλοι θα κριθούμε – τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση για τα έργα μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Νάξου κ. Δημήτρης Λιανός μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105.4 στο Κόκκινο.

Gepostet von Lampros Demertzis am Montag, 16. September 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top