Ελληνική Εταιρεία Logistics : Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα συστήματα μεταφορών

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) και ο ΟΗΕ (UNECE– Οικονομική Επιτροπή για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών) συνδιοργανώνουν στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την 1η Διεθνή Διάσκεψη για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα συστήματα μεταφορών.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, η διεθνής διάσκεψη οργανώνεται στο πλαίσιο δράσεων της UNECE, για τις τάσεις και τις οικονομικές παραμέτρους που σχετίζονται με τις μεταφορές και την επίπτωση που έχει σε αυτές η κλιματική αλλαγή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICS

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICSΗ Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) και ο ΟΗΕ (UNECE- Οικονομική Επιτροπή για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών) συνδιοργανώνουν στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την 1η Διεθνή Διάσκεψη για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα συστήματα μεταφορών. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις" ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, η διεθνής διάσκεψη οργανώνεται στο πλαίσιο δράσεων της UNECE, για τις τάσεις και τις οικονομικές παραμέτρους που σχετίζονται με τις μεταφορές και την επίπτωση που έχει σε αυτές η κλιματική αλλαγή.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 13. November 2019

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top