Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ στο μικροσκόπιο των φοροτεχνικών

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δύο είναι οι βασικές ελαφρύνσεις που θα δουν στο πορτοφόλι τους μισθωτοί και συνταξιούχοι. Στο εξής το αφορολόγητο θα χτίζεται με βάση τα εξαρτώμενα μέλη. Το αφορολόγητο για αυτόν που έχει ένα παιδί θα ανέρχεται σε 9.636 ευρώ, έναντι 8.864 ευρώ σήμερα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν τον φόρο τους να μειώνεται από 390 ευρώ έως και 1.300 ευρώ τον χρόνο.

Η Φοροτεχνικός- Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Φιλοθέη Μακριδάκη, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105.4 στο Κόκκινο αναλύει τις εξελίξεις στον οικονομικό χώρο με βάση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και απαντά στα ερωτήματά σας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΔύο είναι οι βασικές ελαφρύνσεις που θα δουν στο πορτοφόλι τους μισθωτοί και συνταξιούχοι. Στο εξής το αφορολόγητο θα χτίζεται με βάση τα εξαρτώμενα μέλη. Το αφορολόγητο για αυτόν που έχει ένα παιδί θα ανέρχεται σε 9.636 ευρώ, έναντι 8.864 ευρώ σήμερα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν τον φόρο τους να μειώνεται από 390 ευρώ έως και 1.300 ευρώ τον χρόνο. Η Φοροτεχνικός- Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Φιλοθέη Μακριδάκη, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105.4 στο Κόκκινο αναλύει τις εξελίξεις στον οικονομικό χώρο με βάση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και απαντά στα ερωτήματά σας.

Gepostet von Lampros Demertzis am Freitag, 13. September 2019

ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top