Οικονομία, τουρισμός κ υπερτουρισμός : Ο Δήμαρχος Ίου ομιλητής στο Olympia Forum

Ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας συμμετείχε ως ομιλητής, ανάμεσα σε σημαντικούς εκπροσώπους της εθνικής και διεθνούς πολιτικής σκηνής στο Olympia Forum ,ένα συνέδριο αποκλειστικά αφιερωμένο στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση όπου συζητήθηκε το ζήτημα του υπερτουρισμού.

“Ως Δήμαρχος ενός μικρού αλλά δημοφιλούς Κυκλαδικού νησιού, του οποίου η οικονομία εξαρτάται σε σχεδόν απόλυτο βαθμό από τον τουρισμό, με επισκέπτες που την επισκέπτονται ανελλιπώς από την πολύ νεαρή τους ηλικία και οι οποίοι φυσικά παραμένουν πιστοί στο νησί μας και συνεχίζουν να έρχονται στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Η αγάπη μας μάλιστα για το νησί και τους επισκέπτες μας, μας δημιουργεί ορισμένα ερωτήματα όπως: έχουμε όλα αυτά τα χρόνια εξελιχθεί αρκετά, ώστε να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους την προσδοκώμενη εμπειρία κατά την επίσκεψή τους;
Οι προσπάθειες λοιπόν που καταβάλλουμε συντείνουν σε έναν στόχο: Να εξελιχθούμε, κρατώντας το νησί μας όμορφο, με δυνατότητες φιλοξενίας μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών, ανταποκρινόμενοι στις όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις των επισκεπτών μας, χωρίς να χάσουμε τον χαρακτήρα μας.
Προφανώς αυτό δεν επιτυγχάνεται χωρίς να ληφθούν μέτρα.
Απαιτείται να προνοήσουμε. Να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες πολιτικές σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Και πάντα να προηγούμαστε των εξελίξεων και των απαιτήσεων.”

 

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ :

https://www.facebook.com/MunicipalityofIos/videos/882391695977274

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs