Ξεκινούν τα δωρεάν διαδραστικά webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέες συνθήκες, νέες ανάγκες!Παρακολουθήστε τα νέα δωρεάν διαδραστικά webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και ενημερωθείτε στην πράξη για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την επαναλειτουργία της επιχείρησής σας, από εξειδικευμένους και έμπειρους εισηγητές. Ο χάρτης της επιχειρηματικότητας στις Κυκλάδες έχει ήδη αλλάξει. Η ατομική δράση και αποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων θα καθορίσει και την βιωσιμότητα της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για την έναρξη των 9 δωρεάν διαδραστικών webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων με στόχο να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε με τον καλύτερο και πιο έγκυρο τρόπο τις νέες συνθήκες που θα επηρεάζουν και θα καθορίζουν από εδώ και πέρα τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας. Για τον καλύτερο σχεδιασμό και την οργάνωση των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων έχουμε συνεργαστεί με επίσημους και αναγνωρισμένους φορείς και εξειδικευμένους εισηγητές, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση αλλά και μεγάλη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή των όσων θα παρουσιάσουν. Το πλήρες πρόγραμμα με τις θεματικές ενότητες, την αναλυτική τους περιγραφή καθώς και τα βιογραφικά των εισηγητών μπορείτε να τα δείτε εδώ.
  • Όσοι έχετε δηλώσει ήδη συμμετοχή και έχετε συνδεθεί και με την εφαρμογή webexθα λάβετε ξεχωριστή πρόσκληση για κάθε ένα από τα προγράμματα που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που επιθυμείτε στην παρακάτω φόρμα.
  • Όσοι δεν έχετε δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή και επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερα προγράμματα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε έως 1 (μία) ημέρα πριν την έναρξη του προγράμματος, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να σας βοηθήσει με την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής στη συσκευή σας.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι παρόλο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών που έχουμε εξασφαλίσει μέσω της πλατφόρμας webex, εξαιτίας της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σας ενημερώνουμε επίσης, πως σε κάθε συμμετέχοντα υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε στον σύνδεσμο bit.ly/3bCkQOY

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ : Join Webex meeting in progress: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ WEBINAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Go to Top