Ξεκινάει το έργο επισκευής και συντήρησης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου

Εγκρίθηκε η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης για το έργο: «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια (Γ’ Φάση) Δήμου Σύρου – Ερμούπολης»

 

Εγκρίθηκαν ομόφωνα, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε τη Δευτέρα 29-03-2021, η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης για το έργο: «Επισκευές  – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Σύρου – Ερμούπολης».

 

Πρόκειται για την Γ’ φάση χρηματοδότησης παρεμβάσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ύψους 240.000,00 ευρώ και η δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

 

Το προς υλοποίηση έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο κτίριο που στεγάζεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και οι εργασίες που θα εκτελεστούν συνοψίζονται ως εξής:

  • Εγκατάσταση νέων κουφωμάτων
  • Υγρομόνωση του κτιρίου
  • Τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης
  • Κατασκευή αλουμίνιου συστήματος σκίασης
  • Αποκατάσταση τοπικών βλαβών
  • Τοποθέτηση νέων θυρών πυρασφάλειας

 

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.

Αναφερόμενος στο εν λόγω έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης, δήλωσε:

«Με την έγκριση των όρων δημοπράτησης σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή ξεκινάει η “ευχάριστη διαδικασία” υλοποίησης ακόμα ενός σημαντικού έργου για την παιδεία. 

Είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα παραδώσουμε το 6ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs