Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τις ηλικίες 60-64 με το εμβόλιο της Astra Zeneca

Ξεκίνησαν σήμερα  15 Φεβρουαρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της Astrazeneca για τις ηλιακές ομάδες 60-64 στα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας” στο Μαρούσι και στη Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Σε εξέλιξη είναι οι εμβολισμοί για τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή της υγείας και για τα άτομα άνω των 75 ετών με τα εμβόλια Pfizer και Moderna.

Στην Αθήνα, το εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας” όταν τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη θα εξυπηρετεί 96 εμβολιαστικά κέντρα που θα βρίσκονται σε λειτουργία.

Η δυναμικότητα του για το Φεβρουάριο είναι 2.400 εμβολιασμοί τη μέρα και σε πλήρη ανάπτυξη είναι 5.760 εμβολιασμοί τη μέρα και 150.000 το μήνα.

Σήμερα ενεργοποιήθηκαν 48 εμβολιαστικά κέντρα. Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού  θα είναι από Δευτέρα έως και Σάββατο 08:00 έως 20:00 με δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου.

Δύο παράλληλα συστήματα εμβολιασμού έχουν τεθεί σε εφαρμογή :

-Το ένα σύστημα διενεργεί εμβολιασμούς στις ηλικίες από 75 και άνω με τα εμβόλια Pfizer και Moderna

-Το δεύτερο σύστημα είναι τα εμβολιαστικά κέντρα τα οποία θα διενεργούν εμβολιασμούς αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca στις ηλικίες κάτω των 64 ετών.

Τα δύο συστήματα εμβολιασμού δεν θα διασταυρώνονται.

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, όπως και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισαν να διενεργήσουν εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Astra Zeneca σε άτομα ηλικίας 18 μέχρι και 64 ετών και ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα για μεγαλύτερες ηλικίες. Το μεσοδιάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης είναι 12 εβδομάδες. 

Μέσα στο Φεβρουάριο θα έχουν τεθεί σε λειτουργία περισσότερα από 750 εμβολιαστικά κέντρα και 100 κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, από τον Απρίλιο και τον Μάιο θα δεν θα υπάρχει πλέον πρόβλημα διαθεσιμότητας εμβολίων, καθώς οι εταιρείες θα παραδώσουν και νέες δόσεις, ενώ ως τότε αναμένεται να δοθεί έγκριση και σε άλλα εμβόλια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs