Ν. Συρμαλένιος : το κυβερνητικό έργο επισκιάστηκε από την προπαγάνδα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να επικοινωνήσει το εξαιρετικά σημαντικό κυβερνητικό έργο όλης αυτής της περιόδου, και αυτός είναι ένας από τους λόγους της διαφοράς στο αποτέλεσμα με τη Ν.Δ. στις τριπλές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος μιλώντας στις «Αποχρώσεις» ανέφερε πως “ενόψει των Εθνικών εκλογών, θέλουμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο όσα έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα το μεταφορικό ισοδύναμο, την 13η σύνταξη, τα επιδόματα που επισκιάστηκαν από την προπαγάνδα της Ν.Δ και των άλλων δυνάμεων όπως το ΚΙΝΑΛ.”

Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Συρμαλένιος, θα αναδείξει το σχέδιο για την Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες και θα αναπτύξει στους πολίτες τις προτάσεις της για κοινωνικά, αναπτυξιακά, νησιωτικά, κ α. θέματα στην επικείμενη προεκλογική περίοδο που αφορούν το μέλλον των νησιών και της χώρας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝΟ ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να επικοινωνήσει το εξαιρετικά σημαντικό κυβερνητικό έργο όλης αυτής της περιόδου, και αυτός είναι ένας από τους λόγους της διαφοράς στο αποτέλεσμα με τη Ν.Δ. στις τριπλές εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος μιλώντας στις «Αποχρώσεις» ανέφερε πως "ενόψει των Εθνικών εκλογών, θέλουμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο όσα έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα το μεταφορικό ισοδύναμο, την 13η σύνταξη, τα επιδόματα που επισκιάστηκαν από την προπαγάνδα της Ν.Δ και των άλλων δυνάμεων όπως το ΚΙΝΑΛ." Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Συρμαλένιος, θα αναδείξει το σχέδιο για την Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες και θα αναπτύξει στους πολίτες τις προτάσεις της για κοινωνικά, αναπτυξιακά, νησιωτικά, κ α. θέματα στην επικείμενη προεκλογική περίοδο που αφορούν το μέλλον των νησιών και της χώρας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 30. Mai 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs