Ν. Ζώρζος: Ποια τουριστική ανάπτυξη θέλουμε για τη Σαντορίνη;

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για το 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Προορισμού στη Σαντορίνη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και έχει ως στόχο τη συνέχιση της τουριστικής ανάπτυξης στη Σαντορίνη με βιώσιμους όρους ,την αντιμετώπιση δεδομένων προκλήσεων (π.χ. αύξηση της μέσης δαπάνης των επισκεπτών, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών διαχείρισης προορισμών.

Ο Δήμαρχος Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και στους 105,4 για τα συμπεράσματα της ημερίδας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΝΙΚΟΣ ΖΩΡΖΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΩΡΖΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για το 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Προορισμού στη Σαντορίνη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και έχει ως στόχο τη συνέχιση της τουριστικής ανάπτυξης στη Σαντορίνη με βιώσιμους όρους ,την αντιμετώπιση δεδομένων προκλήσεων (π.χ. αύξηση της μέσης δαπάνης των επισκεπτών, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών διαχείρισης προορισμών. Ο Δήμαρχος Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και στους 105,4 για τα συμπεράσματα της ημερίδας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 25. Juni 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.