ΝΟ Πάρου: Στη 2η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος optimist (under 13) η Κωνσταντίνα Ραγκούση

Μεγάλη επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist (under 13) που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από 7-11/9/2021.

Η αθλήτρια Kωνσταντίνα Ραγκούση κατέκτησε την 2η θέση, μετά από δέκα συγκλονιστικές ιστιοδρομίες, καθώς επίσης εξασφάλισε και την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα.

Ο ΝΟ Πάρου με σχετική του ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα και στα δέκα υπόλοιπα παιδια μας ( Μιχάλη Ακάλεστο, Χρήστο Χρυσάκη, Γκουρογιάννη Γιάννη, Λάζαρο Λεφάκη, Εμμανουήλ Παύλο, Αριστοτέλη Αθανασούλη Γρηγόρη Καρπάθιο, Χαρίτου Άγγελο, Κατερίνα Σπανού και Δέσποινα Βλαχάκη που έλαβαν μέρος στους αγώνες, για την προσπάθειά τους και την πολύ καλή εμφάνισή τους.

Επιστρέφουν γεμάτα εμπειρίες, αφού για τα περισσότερα από αυτά ήταν η πρώτη φορά συμμετοχή τους σε αγώνες.

Για άλλη μια φορά ο ΝΟΠ συμμετείχε με την πολυπληθέστερη από όλους τους ομίλους της Ελλαδας αποστολή σε αγώνες εκτός Πάρου (11 αθλητές, 1 προπονητής , 4 μέλη του Συμβουλίου και πολλοί γονείς).

Είναι εκπληκτικό όταν παιδιά των νησιών και της Περιφέρειας καταφέρνουν να φτάνουν στις πρώτες θέσεις έχοντας να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες ομάδες της Αττικής .

Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται, Τα καλύτερα έρχονται, μέσα από πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ομίλου και από σωστή διαχείριση και διοίκηση.

Συγχαρητήρια στον Προπονητή μας Παναγιώτη Ταγαρόπουλο για την υπομονή του και την προσπάθεια που κάνει για τα παιδιά μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs