Ναυτικός Όμιλος Πάρου: Τουρνουά Beachvolley Πάρου 7 έως 9 Αυγούστου

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου και φέτος με μέγα χορηγό και υποστηρικτή το “Omilos Parou” , το τριήμερο 7,8,9 Αυγούστου, διοργανώνει στα Λιβάδια της Πάρου προπονητικά παιχνίδια στις κατηγορίες αντρών, γυναικών και μεικτού!

Στις 5 και 6 Αυγούστου θα διεξαχθούν προκριματικά παιχνίδια και στις τρεις κατηγορίες μεταξύ των Παριανών ομάδων  με την πρώτη ομάδα από κάθε κατηγορία να κερδίζει το εισιτήριο για την είσοδο στα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό που θα διεξαχθούν στις 7, 8 και 9 Αυγούστου.

Εκπλήξεις σχεδιασμένες για τους αθλητές και τις αθλήτριες θα ανακοινωθούν  τις επόμενες ημέρες, ενώ πλούσια δώρα θα δοθούν στους νικητές από τον χορηγό. !!!

Αγωνιστικό πρόγραμμα

-Το Σάββατο και την Κυριακή 7,8 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες των ανδρών και των γυναικών ενώ τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, του μεικτού. Το αγωνιστικό σύστημα θα είναι όμιλοι των τριών ομάδων με τα σετ να ολοκληρώνονται στους 15 πόντους. Για τη συμμετοχή στα παιχνίδια, δεν θα πρέπει να υπάρχει χρονικός περιορισμός στις ώρες που δύναται να αγωνιστούν οι ομάδες για την καλύτερη και ροή του προγράμματος. Σε περίπτωση φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος είναι πιθανών κάποιοι αγώνες να διεξαχθούν και την Τετάρτη 4 Αυγούστου, εφόσον φυσικά οι ομάδες είναι διαθέσιμες και σύμφωνες με αυτό.

-Τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή 5,6 Αυγούστου, θα διεξαχθούν από το ναυτικό όμιλο Πάρου, Local Beach games στα οποία σε περίπτωση ύπαρξης χρονικού περιορισμού κάποια ομάδας, θα πρέπει να δηλώνεται μαζί με τη δήλωση των ονομάτων.

Σημαντικά

– Προσοχή γιατί οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες λόγω ενός γήπεδο και των συνθηκών

– Δηλώσεις συμμετοχών ή πληροφορίες στο 6932 333 950 Σταύρος Βλαχάκης και μέχρι Δευτέρα 2 Αυγούστου, εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί ήδη οι θέσεις των ομάδων.

– Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας, σας αναμένουμε με ανυπομονησία!

Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας, για άλλη μια χρονιά να ζήσουμε όμορφες στιγμές, να χτίσουμε νέες αναμνήσεις και να προσφέρουμε φρέσκο αθλητικό θέαμα σε μια παραλία την οποία αγαπάμε πολύ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.