Ναυτικός Όμιλος Άνδρου: Πέντε ιστιοπλόοι στη Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας 2021

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου ο οποίος έχει αγωνιστική και οργανωτική παράδοση στην διοργάνωση, συμμετείχε με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2021 το οποίο διεξήχθη στο Όρμο του Φαλήρου από 27 έως 30 Μαΐου. Για την συμμετοχή και την πρόκριση αθλητών και αθλητριών στη Πανελλήνια Πρόκριση στις Εθνικές Ομάδες Optimist και Laser4.7  2021, ανέφερε τα εξής.

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2021. Συνολικά συμμετείχαν 12 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου  εκ των οποίων 5 προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στη Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας 2021 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 9 – 13 Ιουνίου 2021.

Οι αθλητές που προκρίθηκαν είναι:

Κατηγορία Optimist: Καλλιβρούσης Τζώρτζης, Μαργέτης Νίκος, Καραουλάνη Σοφία, Κανέλου- Κοκκινάκη Σύλια Κατηγορία Laser 4.7 : Καραουλάνη Ελίζα

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και ιδιαίτερα στη μικρότερη μας αθλήτρια Μαγουλά Έλενα, η οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση. Της ευχόμαστε να συμμετάσχει σε πολλές ακόμα.

Επιπλέον θα θέλαμε να συγχαρούμε τους προπονητές του ΝΟΑ κ. Φώτη Σταυρίδη και κ. Γιάννη Τσουκάτο. Ευχαριστούμε την διοργανώτρια αρχή.

Ευχαριστούμε θερμά την Fast Ferries και τη Golden Star Ferries  η οποία συνεισφέρει τα μέγιστα στις μετακινήσεις του αθλητικού μας τμήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.