Νατάσα Δεληγιάννη : η Τήνος λέει OXI στις ανεμογεννήτριες

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Τήνος λέει ΟΧΙ στην εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στο νησί. Αντιτίθεται στα σχέδια εγκατάστασης σε Δημοτική έκταση και στη θέση ΠΡΑΣΣΑ – ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΜΠΟΣ, μέσω μιας παράνομης διάνοιξης, του Αιολικού Πάρκου.

«Μαζεύουμε υπογραφές και αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια, γιατί επιδίωξη μας είναι να μάθουν όλοι και παντού τη δικαιολογημένη αγανάκτησή μας και την προσπάθειά μας να προστατευτεί το νησί μας από αυτή τη βεβήλωση λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο η Έπαρχος της Τήνου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Νατάσα Δεληγιάννη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΑΤΑΣΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΡΟΥ – ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ

ΝΑΤΑΣΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΡΟΥ – ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥΗ Τήνος λέει όχι στην εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στο νησί. Αντιτίθεται στα σχέδια εγκατάστασης σε Δημοτική έκταση και στη θέση ΠΡΑΣΣΑ – ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΜΠΟΣ, μέσω μιας παράνομης διάνοιξης, του Αιολικού Πάρκου. «Μαζεύουμε υπογραφές και αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια, γιατί επιδίωξη μας είναι να μάθουν όλοι και παντού τη δικαιολογημένη αγανάκτησή μας και την προσπάθειά μας να προστατευτεί το νησί μας από αυτή τη βεβήλωση λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο η Έπαρχος της Τήνου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Νατάσα Δεληγιάννη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 8. November 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top