Ναι στις παρελάσεις αλλά….

Τα αποτελέσματα της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής», προβληματίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς  το 51% θεωρεί ότι η χώρα κινείται στη λάθος κατεύθυνση . «Η  ίδια μέτρηση δείχνει ότι έχουν αυξηθεί οι αρνητικές γνώμες για την κυβέρνηση -φτάνουν στο 54% έναντι 39% των θετικών- ενώ μειώνεται η δημοτικότητα του Πρωθυπουργού από το 47% από το 52%».

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να μην εισπράττει ακόμα τις κυβερνητικές απώλειες μπορεί για την ώρα να αποτελεί επικοινωνιακό επιχείρημα για τα κυβερνητικά στελέχη, οι περισσότεροι ωστόσο ξέρουν πολύ καλά ότι η δημοσκόπηση γίνεται σε κενό χρόνο και ενώ μπροστά μας δεν έχουμε εκλογές. Εάν προκηρυχτούν πρόωρες κάλπες τότε θα υπάρξει συσπείρωση η οποία και θα μειώσει  την διαφορά.

 

Έτσι το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται να θέλει να επανακαθορίσει την στάση του και στο πλαίσιο αυτό λέει «ναι» στις παρελάσεις, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα έντασης που υπάρχει στην κοινωνία από το κλείσιμο της μουσικής και της διασκέδασης από την ώρα και μετά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs