Νίκος Συρμαλένιος : Η Κυβέρνηση απαξιώνει τον ΕΟΤ

Οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα του δανεισμού και πρέπει να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης των επιχειρήσεων για να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την ιδιαίτερη κρίση, τονίζει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο.


Την ίδια στιγμή αναφέρεται και στο restart του τουρισμού στην Σαντορίνη με την φιέστα των 70.000 ευρώ. Θεωρούμε απαράδεκτο, αναφέρει, να γίνονται καμπάνιες αδιαφανώς και με απευθείας αναθέσεις, όπως η διαφήμιση του τουρισμού που έχει δοθεί σε μια μόνο εταιρεία παρακάμπτοντας το ρόλο του ΕΟΤ.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝΗ Κυβέρνηση απαξιώνει τον ΕΟΤ Οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα του δανεισμού και πρέπει να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης των επιχειρήσεων για να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την ιδιαίτερη κρίση, τονίζει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις" του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο.Την ίδια στιγμή αναφέρεται και στο restart του τουρισμού στην Σαντορίνη με την φιέστα των 70.000 ευρώ. Θεωρούμε απαράδεκτο, αναφέρει, να γίνονται καμπάνιες αδιαφανώς και με απευθείας αναθέσεις, όπως η διαφήμιση του τουρισμού που έχει δοθεί σε μια μόνο εταιρεία παρακάμπτοντας το ρόλο του ΕΟΤ.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 18. Juni 2020

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.