Νίκος Παντέλης: «Γίνονται περίεργα πράγματα, όλοι καταλαβαίνουν!»

Για την ισοπαλία με την Επισκοπή στη Νάξο (2-2) μίλησε ο κόουτς της Σαντορίνης Νίκος Παντέλης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε περίεργα πράγματα τα οποία συμβαίνουν.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα για μας το ματς είχε ένα κακό φινάλε. Εμφανίσαμε μια ολιγωρία στην άμυνα, είχαμε γενικώς κακή τοποθέτηση και πληγωθήκαμε στις καθυστερήσεις. Δυστυχώς, δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που τους κρατούσαμε ως το 92′ και πλέον, θα πρέπει να αναζητήσουμε νίκες ή νίκη στα επόμενα δύο ματς.

Όπως βλέπετε, γίνονται περίεργα πράγματα….

Θεωρώ ότι η παραμονή μπορεί να κριθεί στους 23 βαθμούς. Δεν θέλω να πω για ομάδες κτλ. Όλοι καταλαβαίνουν… Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο επόμενων αγώνων για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία ή για να βρεθούμε ακόμη καλύτερα στη Super League2.

Αυτό απέναντι στην Επισκοπή, ήταν απο τα παιγνίδια εκείνα που παίζεις μια χρονιά. Όταν έχεις το σκορ υπέρ σου και βρίσκεσαι στις καθυστερήσεις πρέπει να “τρως” τη μπάλα όπως λέμε καμιά φορά εμείς οι προπονητές. Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο άθλημα που ανά πάσα ώρα και στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν.

Εμείς αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να ανασυνταχθούμε και να αναζητήσουμε νίκες στα επόμενα δύο παιγνίδια».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.