Νίκος Λειβαδάρας : Το νοσοκομείο εγγύηση ασφάλειας για τους επισκέπτες του νησιού

H Σύρος έχει ετοιμαστεί, οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι και περιμένουμε να υποδεχτούμε κόσμο. Η Σύρος διαθέτει ασφάλεια στον επισκέπτη λόγω του νοσοκομείου και της βάσης ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, αναφέρει ο Δήμαρχος του νησιού.

Ο Νίκος Λειβαδάρας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο τονίζει πως θα σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών του νησιού στην εστίαση που ζητούν περισσότερο χώρο για τα τραπεζοκαθίσματα εξαιτίας των μέτρων που επιβάλλει ο κορωνοϊός.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣΤο νοσοκομείο εγγύηση ασφάλειας για τους επισκέπτες του νησιούH Σύρος έχει ετοιμαστεί, οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι και περιμένουμε να υποδεχτούμε κόσμο. Η Σύρος διαθέτει ασφάλεια στον επισκέπτη λόγω του νοσοκομείου και της βάσης ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, αναφέρει ο Δήμαρχος του νησιού. Ο Νίκος Λειβαδάρας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις" του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο τονίζει πως θα σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών του νησιού στην εστίαση που ζητούν περισσότερο χώρο για τα τραπεζοκαθίσματα εξαιτίας των μέτρων που επιβάλλει ο κορωνοϊός.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 22. Mai 2020

ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.