Νίκος Καβαλλιέρος : πλήγμα για την ακτοπλοΐα οι απεργίες

Η απεργία της ΠΕΝΕΝ είναι πλήγμα για τους κατοίκους και τη νησιωτικότητα.

Η ακτοπλοΐα είναι ο μόνος κλάδος της ναυτιλίας που έχει υπογράψει συλλογικές συμβάσεις εργασίας και μάλιστα έχει προχωρήσει και σε αυξήσεις στους μισθούς των πληρωμάτων αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της SeaJets κ. Νίκος Καβαλλιέρος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο.

Την ίδια στιγμή τονίζει την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στη ναυτιλία, καθώς η αύξηση των εισιτηρίων θα έχει αποτέλεσμα την ύφεση στην επιβατική κίνηση με αλυσιδωτές συνέπειες για τα νησιά και τον τουρισμό.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ SEAJETS

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ SEAJETSΗ απεργία της ΠΕΝΕΝ είναι πλήγμα για τους κατοίκους και τη νησιωτικότητα. Η ακτοπλοΐα είναι ο μόνος κλάδος της ναυτιλίας που έχει υπογράψει συλλογικές συμβάσεις εργασίας και μάλιστα έχει προχωρήσει και σε αυξήσεις στους μισθούς των πληρωμάτων αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της SeaJets κ. Νίκος Καβαλλιέρος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο. Την ίδια στιγμή τονίζει την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στη ναυτιλία, καθώς η αύξηση των εισιτηρίων θα έχει αποτέλεσμα την ύφεση στην επιβατική κίνηση με αλυσιδωτές συνέπειες για τα νησιά και τον τουρισμό.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 18. Februar 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.