Νίκος Γκιόλιας : Επιστολή Απόγνωσης των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Θήρας

Την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι και ζητούν από το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση συνολικά να πάρει -έστω και τώρα- επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος Εργαζόμενων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Νίκος Γκιόλιας, αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και δεν αντέχουν άλλο, καθώς η κατάσταση παραμένει ίδια για χρόνια.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ξεκαθαρίζει, ότι σε καμία περίπτωση το ζήτημα δεν είναι πολιτικό, επισημαίνοντας, ότι το μόνο που ενδιαφέρει το προσωπικό είναι η στελέχωση του μεγάλου και σημαντικού αυτού νοσοκομείου και η αναβάθμισή του με προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον ασθενή και ικανοποιητικών συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ Την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι και ζητούν από το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση συνολικά να πάρει -έστω και τώρα- επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο Πρόεδρος Εργαζόμενων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Νίκος Γκιόλιας, αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και δεν αντέχουν άλλο, καθώς η κατάσταση παραμένει ίδια για χρόνια. ο Σύλλογος Εργαζομένων ξεκαθαρίζει, ότι σε καμία περίπτωση το ζήτημα δεν είναι πολιτικό, επισημαίνοντας, ότι το μόνο που ενδιαφέρει το προσωπικό είναι η στελέχωση του μεγάλου και σημαντικού αυτού νοσοκομείου και η αναβάθμισή του με προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον ασθενή και ικανοποιητικών συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 4. Februar 2020

ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs