Νίκησε τον κορονοϊό ο Χρήστος Καφτηράνης – Το μήνυμα του προέδρου του Φοίνικα Σύρου

Νικητής στη δύσκολη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του A.O. Φοίνικα ΟΝΕΧ, Χρήστος Καφτηράνης.

Νόσησε τον επικίνδυνο ιό, νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου κατάφερε να ξεπεράσει τον ιό και να επιστρέψει υγιής στο νησί και στην κατοικία του.

Το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Από χτες επιστροφή στο σπίτι…..Άλλη μια δοκιμασία τελείωσε!! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού. Στους πραγματικούς “ήρωες”!! Άριστη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Ανθρώπινη συμπαράσταση και αλληλεγγύη!! Ήταν στην κυριολεξία από πάνω μας… κάθε στιγμή!!!

Ευχαριστώ , επίσης, όσες και όσους από ενδιαφέρον με ευχές και μηνύματα με κράτησαν συντροφιά όλο αυτό το διάστημα.

Όσο τώρα για την ” ανθρωποφαγία ” , το ρατσισμό και όλα τα υπόλοιπα που βιώσαμε εγώ και η γυναίκα μου.. Δεν είναι η ώρα!!! Εκείνο που πρέπει, όμως, να τονίσω είναι… όλοι είμαστε εν δυνάμει φορείς… κανένας δεν ξέρει πως, πότε και από που μπορεί να κολλήσει τον ιό…. Γι’ αυτό απαιτείται μόνιμη επαγρύπνηση και τήρηση των μέτρων προστασίας!! Μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι!!!

Τέλος για όσους δεν πιστεύουν πως υπάρχει ο ιός… τι να πω;; Προσωπικά εύχομαι κανείς συνάνθρωπος μου να μη ζήσει… ούτε στο ελάχιστο… αυτό που έζησα εγώ!!! Για όσους νοσούν γρήγορα περαστικά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.