Νέος Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Κ. ο Γιώργος Ωνάσογλου

Νέος Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Κ εκλέχθηκε ο Ναξιώτης Γιώργος Ωνάσογλου

Η ανάρτηση των μελών του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» για την εκλογή του  :

Συγκίνηση! Το συναίσθημα αυτό αισθάνθηκαν όλα τα μέλη του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια», στο άκουσμα της είδησης της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Σ.Κ.Κ από τον Γιώργο Ωνάσογλου! Η εκλογή του Γιώργου επιβεβαιώνει τις ικανότητες που έχει ο ίδιος αλλά και την πρόοδο του συλλόγου μας!
Αντικαθιστά τον Λώρη Σαλάχα, έναν άνθρωπο που εργάστηκε ακαταπόνητα για το κυκλαδίτικο μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει, με επιτυχία, το έργο του!!! Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο καινούργιο μετερίζι από το οποίο θα συνεχίσεις να υπηρετείς τον αθλητισμό, όπως έκανες πάντα!!

 

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Κ από τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κατσαρά

Με την ευκαιρία της εκλογή σας στη θέση του προέδρου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (Ε.Σ.Κ.Κ.) και γνωρίζοντας τη θητεία σας σαν αθλητή πρώτα,  σαν παράγοντα του σωματείου Α.Π.Α.Σ. «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» αλλά και σαν μέλος του συμβουλίου της Ε.Σ.Κ.Κ., είμαστε βέβαιοι ότι με τη μεγάλη γνώση- εμπειρία, την αποφασιστικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης που σας διακρίνει θα ανταποκριθείτε στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει και δεν είναι άλλο από τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος σε όλα τα νησιά του δύσκολου Νομού μας.

Σας ευχόμαστε καλή δημιουργική θητεία.

 

 

 

 

                                                                                                           

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.