Νέα «βόμβα» από την ΑΕ Μυκόνου – Ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Βλάχο

Μύκονος και μεταγραφικές βόμβες, φαίνεται να συνάδουν την καλοκαιρινή περίοδο, είτε αφορά το ποδόσφαιρο, είτε το μπάσκετ.

Και στην ΑΕ Μυκόνου, γνωρίζουν πολύ καλά από μεγάλα deal, με τον Αλέκο Κουκά για ακόμη μία φορά, να ρίχνει στο τραπέζι, ένα ισχυρό χαρτί για την ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΜ, ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της ομάδας.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Βλάχο δεν χρειάζεται να γραφθούν και να ειπωθούν πολλά, καθώς είναι πασίγνωστος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής και έρχεται φυσικά να προστεθεί στην γκάμα των εκπλήξεων, που είχαν ξεκινήσει με τον Σάκη Τσιώλη, τον νέο τεχνικό της Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Μυκόνου:

Ο Βαγγέλης Βλάχος ανήκει στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής μεγάλων ομάδων όπως ο παναθηναϊκός και η Αεκ με συνολικά 234 συμμετοχές στην Α Εθνική και μετέπειτα προπονητής με πλούσια καριέρα στο ενεργητικό του σε ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, ο Φωστήρας, η Καλλονή, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ και φυσικά η μεγάλη ΑΕΚ.

Στην ομάδα μας έρχεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο καθως αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή έχοντας τον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της από το πρώτο έως και το τελευταίο κομμάτι της οργάνωσης και του αγωνιστικού τμήματος.

Η αγάπη του για το νησί και η προσωπική φιλία που έχει με τον πρόεδρό μας, τον έφεραν ακόμα πιο κοντά στο να βρίσκεται μαζί μας από τη νεα αγωνιστική σεζόν.

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και σύσσωμο το Δ.Σ. με τεράστια χαρά για αυτή τη συμφωνία ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του κ. Βλάχου και θα βρισκόμαστε δίπλα του ώστε το έργο του να γίνεται καλύτερο.

Καλή επιτυχία!!

Με τιμή

Ο πρόεδρος

Αλέξανδρος Κουκάς

Το Δ. Σ. της Α. Ε. Μυκόνου

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίτευξη της συμφωνίας με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές τον κ.Βαγγέλη Βλάχο που μας τιμά ιδιαίτερα και αποδέχεται να έρθει στο νησί που τόσο αγαπά και ο ίδιος ώστε να μας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

Η σχέση μας είναι εξαιρετική πολλά χρόνια και ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ένας φιλος του νησιού και προσωπικός που έρχεται ώστε να μεταλαμπαδεύσει την τεράστια εμπειρία του για το ποδόσφαιρο σε όλα τα παιδιά και κυρίως στους νέους.

Δεν θέλουμε τον προπονητή Βλάχο που η καριέρα του είναι αξιοζήλευτη στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά τον φίλο μας Βαγγέλη που θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο νησί με την προσωπικότητα του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει ένα ρόλο ηγέτη στην ομάδα μας και θα καθορίζει τις κινήσεις μας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο προπονητικό μέρος εκεί που θα πλαισιωθεί από τους «στρατιώτες» της ομάδας μας.

Κάνουμε τα πάντα για το νησί, τον αθλητισμό του, τα νέα παιδιά και τις υποδομές μας και στο πλαίσιο αυτό κάναμε και την συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.