Μ. Θεοφιλάτος : “Πρέπει να περάσουμε από μια Ευρώπη των ανισοτήτων σε μια Ευρώπη των ίσων”

“Πρέπει να περάσουμε από μια Ευρώπη των ανισοτήτων σε μια Ευρώπη των ίσων” είναι το μήνυμα που έστειλε από την εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4 ο κ. Μάριος Θεοφιλάτος μουσικός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Υπάρχει ένα συστατικό που κάνει αυτές τις Ευρωεκλογές πολύ πιο κρίσιμες από όλες τις προηγούμενες. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αντιπαράθεση πολιτικών που εντοπίζεται η διαφωνία τους σε κάποια τεχνοκρατικά ζητήματα ή που δεν μπορούν να συνθέσουν τις απόψεις τους, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον χειρότερο εχθρό που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, την άνοδο της ακροδεξιάς και τον φασισμό συνολικότερα” δήλωσε.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ"Πρέπει να περάσουμε από μια Ευρώπη των ανισοτήτων σε μια Ευρώπη των ίσων" είναι το μήνυμα που έστειλε από την εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4 ο κ. Μάριος Θεοφιλάτος μουσικός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. "Υπάρχει ένα συστατικό που κάνει αυτές τις Ευρωεκλογές πολύ πιο κρίσιμες από όλες τις προηγούμενες. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αντιπαράθεση πολιτικών που εντοπίζεται η διαφωνία τους σε κάποια τεχνοκρατικά ζητήματα ή που δεν μπορούν να συνθέσουν τις απόψεις τους, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον χειρότερο εχθρό που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, την άνοδο της ακροδεξιάς και τον φασισμό συνολικότερα" δήλωσε.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 20. Mai 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs