Μ. Γλυνός: “Με την αλαζονεία του ο Χατζημάρκος νομίζει ότι τα ξέρει όλα”

Σκληρή κριτική ασκεί ο Μανώλης Γλυνός για τους χειρισμούς του Γιώργου Χατζημάρκου σε κρίσιμα θέματα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. «Με την αλαζονεία του νομίζει ότι τα γνωρίζει όλα και τα κάνει καλά. Δεν δέχεται την αντίθετη άποψη» σημειώνει ο επικεφαλής της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου. Την ίδια στιγμή, τονίζει ότι έχουν γίνει  πολλές παραλείψεις και λάθη καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην Κυκλαδική «ο Περιφερειάρχης δεν ακούει κανέναν, θέλει απλά να τον χειροκροτούν».

Συνέντευξη στον Λάμπρο Δεμερτζή

 

Κύριε Γλυνέ, βγήκε ο περιφερειάρχης και έκανε μια ανασκόπηση θα λέγαμε και τα βρήκε όλα καλά. Εσείς τι εικόνα έχετε;

Εμείς αυτά τα δύο χρόνια επισημάναμε και πολλές παραλείψεις και πολλά λάθη, αλλά δυστυχώς ο κύριος περιφερειάρχης δεν ακούει τίποτα. Νομίζει ότι τα κάνει όλα σωστά, δεν υπολογίζει καθόλου την αντίθετη άποψη, απεναντίας όταν υπάρχει αντίθετη άποψη την ισοπεδώνει και τη «βομβαρδίζει» σε προσωπικό επίπεδο. Το έχουμε ζήσει στο πετσί μας, όσες φορές κάναμε προτάσεις ούτε μια δεν εισακούστηκε και όχι μόνο αυτό αλλά με την αλαζονεία του  θεωρεί ότι τα γνωρίζει όλα και τα κάνει καλά. Δεν δέχεται ποτέ την αντίθετη άποψη.

Στο πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα είπε ότι τα καταφέραμε και στο κομμάτι του τουρισμού και στο κομμάτι των επενδύσεων και στο κομμάτι της υγείας και στο κομμάτι των έργων. Εσείς τι λέτε;

Εγώ λέω ότι σε όλα αυτά τα θέματα κατά τη διάρκεια της θητείας έχουμε επισημάνει και με προτάσεις και παραλείψεις και πράγματα τα οποία δεν έγιναν σωστά. Όμως δεν θέλει να ακούει κανέναν και θέλει μόνο αυτούς που τον χειροκροτούν να λένε μπράβο ότι τα κάνει καλά.

Ποιά θεωρείτε τη σημαντικότερη παράλειψη αυτό το διάστημα;

Αυτή τη στιγμή, αυτό που ταλανίζει την πατρίδα και τον τόπο μας είναι η πανδημία. Εκεί πιστεύω ότι έπρεπε να ρίξουν μεγαλύτερο βάρος και η Περιφέρεια στα έργα υποδομής. Στα έργα υποδομών στα νησιά μας έχουμε μεγάλη στέρηση. Αλλά το θέμα της πανδημίας είναι κάτι το οποίο είχαμε κάνει και πολλές προτάσεις. Έπρεπε να ρίξει πολύ μεγάλο βάρος για να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

Νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλη όξυνση των σχέσεών σας και στο περιφερειακό συμβούλιο, πολλές φορές σας έχει κατηγορήσει ακόμα και για θρασυδειλία, δηλαδή λέξεις που δυναμιτίζουν το όποιο καλό κλίμα μπορεί να υπάρχει για το καλό των πολιτών της περιφέρειας.

Ακριβώς έτσι είναι. Είναι αυτό που σας είπα στην αρχή ότι εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι, μας ενδιαφέρει το καλό της Περιφέρειας, μας ενδιαφέρει το καλό των νησιών αλλά ο κύριος Περιφερειάρχης ακούει μόνο τους χειροκροτητές του. Και κάθε αντίθετη άποψη την ισοπεδώνει, την λασπώνει. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε, έχουμε κάνει άπειρες προτάσεις. Όποιο μέλος της παράταξης μας τοποθετηθεί και δεν είναι αρεστό στην περιφερειακή αρχή, αυτό το άτομο ισοπεδώνεται σε προσωπικό επίπεδο, όχι μόνο σε πολιτικό.

Μπροστά μας έχουμε νέα τουριστική σεζόν. Βλέπετε να κινείται ομαλά; Καλύτερη από την περσινή;

Εμείς είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι και πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, αλλά από ό,τι ξέρετε και καταλαβαίνετε, με αυτή την πανδημία δεν ξέρεις τι ξημερώνει την επόμενη μέρα. Εμείς ευελπιστούμε στον Ελληνικό λαό ο οποίος έχει συνείδηση να κάνει αυτά τα οποία πρέπει να κάνει για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή τουριστική σεζόν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε αλλά ας αφήσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, με δουλειά πολλών ανθρώπων θα πάμε πάρα πολύ καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs