Μ. Αγγελόπουλος : Κυρίαρχο αίτημα είναι να εφαρμοστούν λύσεις για το προσφυγικό-μεταναστευτικό

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Κυρίαρχο αίτημα είναι να εφαρμοστούν ανθρωπιστικές, ρεαλιστικές λύσεις και προβλέψεις για το προσφυγικό- μεταναστευτικό που απασχολεί την Ελλάδα και τις χώρες του Νότου», αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο απερχόμενος Δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.

«Η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, αποτελεί μεγάλη προσωπική τιμή, αλλά επίσης τιμά με τον καλύτερο τρόπο και το ακριτικό νησί της Σάμου, που, αν και έχει υποστεί βαριές συνέπειες, έχει σταθεί απέναντι στο μείζον ζήτημα των καιρών μας, αυτό του προσφυγικού-μεταναστευτικού, με αταλάντευτη αξιοπρέπεια, γνήσιο ανθρωπισμό και βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης» σημειώνει ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Δήμαρχος Σάμου για την υποψηφιότητά του.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ«Κυρίαρχο αίτημα είναι να εφαρμοστούν ανθρωπιστικές, ρεαλιστικές λύσεις και προβλέψεις για το προσφυγικό/μεταναστευτικό που απασχολεί την Ελλάδα και τις χώρες του Νότου», αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο απερχόμενος Δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος. «Η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, αποτελεί μεγάλη προσωπική τιμή, αλλά επίσης τιμά με τον καλύτερο τρόπο και το ακριτικό νησί της Σάμου, που, αν και έχει υποστεί βαριές συνέπειες, έχει σταθεί απέναντι στο μείζον ζήτημα των καιρών μας, αυτό του προσφυγικού/μεταναστευτικού, με αταλάντευτη αξιοπρέπεια, γνήσιο ανθρωπισμό και βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης» σημειώνει ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Δήμαρχος Σάμου για την υποψηφιότητά του.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 20. Mai 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top