Μπήκε και η ολοκαίνουρια ταμπέλα στο γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας

Αν πριν μερικά χρόνια λέγαμε πως το γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας θα κατάφερνε να είναι τόσο όμορφο και προπάντων λειτουργικό για το νησί της Νάξου, λίγοι θα το πίστευαν.

Κι όμως. Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Χαλκί, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χάρη στην αφοσίωση, την υπομονή και το μεράκι όλων και πρωτίστως του προέδρου του Αστέρα Τραγαίας, Μιχάλη Παραρά, ο οποίος αφιερωμένος σε αυτό το έργο, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, από τον σκληρό αγώνα που έδωσε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, σε συνεργασία φυσικά με τον Δήμο Νάξου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Έχοντας ανακαινιστεί πλήρως ο αγωνιστικός χώρος αλλά και τα αποδυτήρια, έχοντας μπει ο ολοκαίνουριος και πολύ ποιοτικός πλαστικός χλοοτάπητας, αυτό που έμενε, για να ολοκληρώσει αυτό το έργο, ήταν το… κερασάκι στην τούρτα.

Η παλιά ταμπέλα του γηπέδου, που ήταν εμφανής στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου.

Αυτή αντικαταστάθηκε από την καινούρια, με τον Μιχάλη Παραρά να τονίζει στην ιστοσελίδα μας, πως ούτε οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί, κατάφεραν να αναβάλλουν την τοποθέτησή της.

Πλέον άπαντες αναμένουν καρτερικά να ανοίξει πάλι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η ομάδα του χωριού, να ντεμπουτάρει σε αγώνα της ΕΠΣ Κυκλάδων, στην φυσική της έδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.