Μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές στο “Σύρος Πολιτισμός” 2019

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας παρά την ήττα στις δημοτικές εκλογές. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην πολιτιστική ανάπτυξη στη Σύρο, ένα νησί με τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμα, και οφείλουμε όλοι να δείξουμε συνέπεια λόγων και έργων, σημειώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Σύρου κ. Θωμαή Μενδρινού .

Η Σύρος είναι έτοιμη να ξεχωρίσει και πάλι! Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έχει εξασφαλίσει ένα πλούσιο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα το ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2019, το οποίο σας υπόσχεται μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για παιδιά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο τη τέχνης, του πολιτισμού και των γραμμάτων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΘΩΜΑΗ ΤΟΜΑΖΙΝΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΘΩΜΑΗ ΤΟΜΑΖΙΝΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥΣυνεχίζουμε κανονικά το έργο μας παρά την ήττα στις δημοτικές εκλογές. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην πολιτιστική ανάπτυξη στη Σύρο, ένα νησί με τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμα, και οφείλουμε όλοι να δείξουμε συνέπεια λόγων και έργων, σημειώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Σύρου κ. Θωμαή Μενδρινού . Η Σύρος είναι έτοιμη να ξεχωρίσει και πάλι! Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έχει εξασφαλίσει ένα πλούσιο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα το ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2019, το οποίο σας υπόσχεται μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για παιδιά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο τη τέχνης, του πολιτισμού και των γραμμάτων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 14. Juni 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*