Μιχάλης Κωβαίος : θετικά έκλεισε η σεζόν για τα Κουφονήσια

Διαψευστήκαμε θετικά για φέτος το καλοκαίρι, καθώς η πληρότητα των καταλυμάτων έφτασε στο 80% αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105.4 ο πρόεδρος των τουριστικών επιχειρήσεων στα Κουφονήσια, Μιχάλης Κωβαίος .
Όπως επισημαίνει, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το νησί προτιμήθηκε σαν ασφαλής προορισμός από την πανδημία τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους τουρίστες.
Την ίδια στιγμή η καταγγελία για υπάλληλο του δήμου που έπαιρνε χρήματα από επαγγελματίες με το πρόσχημα των πνευματικών δικαιωμάτων στην μουσική, δημιούργησε αναστάτωση στους επαγγελματίες οι οποίοι φαίνεται πως πλήρωναν ένα χαράτσι το οποίο έχει καταργηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια.
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝΔιαψευστήκαμε θετικά για φέτος το καλοκαίρι, καθώς η πληρότητα των καταλυμάτων έφτασε στο 80% αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105.4 ο πρόεδρος των τουριστικών επιχειρήσεων στα Κουφονήσια, Μιχάλης Κωβαίος . Όπως επισημαίνει, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το νησί προτιμήθηκε σαν ασφαλής προορισμός από την πανδημία τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους τουρίστες. Την ίδια στιγμή η καταγγελία για υπάλληλο του δήμου που έπαιρνε χρήματα από επαγγελματίες με το πρόσχημα των πνευματικών δικαιωμάτων στην μουσική, δημιούργησε αναστάτωση στους επαγγελματίες οι οποίοι φαίνεται πως πλήρωναν ένα χαράτσι το οποίο έχει καταργηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Montag, 21. September 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.