Με συριανές ρίζες η Αναστασία Βοκοτοπούλου νικήτρια στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ18

Μπορεί να μουρμουράμε και να παραπονιόμαστε για την έλλειψη χώρου άθλησης στην Σύρο των παιδιών που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον κλασσικό αθλητισμό, μπορεί η Σύρος να μην διαθέτει Στάδιο ή έστω ένα σκάμμα ή ένα κουλουάρ από ταρτάν ή έστω από χώμα, όμως όπως είπε και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής “Έξω πάμε καλά”.

Άλλο ένα σπουδαίο ταλέντο με καταγωγή από την Σύρο  κάνει αισθητή την παρουσία του στις βαλβίδες των αλμάτων εδώ και ένα χρόνο περίπου και φαίνεται ότι έχει τα προσόντα και την προοπτική να πετύχει στο μέλλον σπουδαίες επιδόσεις στο μέλλον και να διακριθεί. Πρόκειται για την Αναστασία Βοκοτοπούλου η οποία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Κ18 που έγιναν στο Βόλο και ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή πήρε την πρώτη θέση στο άλμα τριπλούν με επίδοση 12.23 εκπροσωπώντας τον ιστορικό Πανελλήνιο Γ.Σ. Την Κυριακή 11 Ιουλίου έλαβε μέρος στο άλμα εις μήκος και με επίδοση 5.51 πήρε την 8η θέση.

Να σημειώσουμε ότι και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη έλαβε μέρος στο τριπλούν και με άλμα 12.03 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου παρότι είναι μόλις 17 ετών.

Όπως αναφερθήκαμε παραπάνω η Αναστασία έλκει την καταγωγή της από την Σύρο από την πλευρά του πατέρα της Νίκου και το επώνυμο Βοκοτόπουλος μας παραπέμπει στον σπουδαίο Νομικό, βουλευτή και Υπουργό Δικαιοσύνης από το 1905 έως το 1908 χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν πραγματικά αυτές είναι οι γενεαλογικές της ρίζες. Όμως δεν έχει και τόση σημασία αφού πηγαίνει πολύ συχνά για διακοπές στο νησί, έχοντας η οικογένειά της σπίτι στο Κίνι και χαίρεται για την καταγωγή και τις ρίζες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs